X

TDC Play

TDC Play app

Millioner af numre på din smartphone

Med TDC Play Musik på din smartphone får du adgang til alle de funktioner, du kender og elsker.


TDC Play app
Millioner af numre i lommen

Du har alt det, du allerede kender fra TDC Play Musik: anbefalinger, hit- og playlister, som du kan afspille på din mobil, TDC HomeDisk eller dit anlæg hjemme i stuen.
Gem dine yndlingssange på playlister, og læg musik i kø, mens musikken spiller.

TDC Play app
Nyd musikken offline

Med app'en har du også adgang til musikken, når du er offline - for eksempel når du er ude at rejse. App'en gemmer den musik, du hører, så den er let tilgængelig, uanset hvor du er. Playlisterne kan du også lave på play.tdc.dk og se dem på din mobil. Læs mere

TDC Play app
Lav nemme playlister

Når du har logget ind, hentes dine TDC Play Musik playlister automatisk. Du kan selvfølgelig også oprette nye playlister, enten ved at holde fingeren nede i 2 sek. (Long Press) eller ved at klikke på 'Plus' ud for nummeret.

Afspil til

Nu kan du afspille din musik, video, billeder og meget mere på dit anlæg og tv.


MitTDC-app Musiktv
Spil musikken på dit tv

Læg dig på sofaen, vælg musikken med app'en og vælg, hvor musikken skal afspilles.
Brug mobilen som fjernbetjening og skru op og ned med den, skift sang eller sæt et nyt nummer i kø. Med smartphonen kan du også afspille musik fra din TDC HomeDisk.

MitTDC-app DLNA
Når produkterne spiller sammen

Brug dine TDC-produkter overalt i hjemmet. Det vil sige, at du kan høre Medina og Rasmus Seebach på tv'et, anlægget eller din pc og vise billeder og video fra HomeDisken på tv og pc.
Funktionen Afspil til kræver Digtial Living Network Alliance - kaldet DLNA - eller AirPlay fra Apple. TDC Play-app'en understøtter begge og fungerer som fjernbetjening. Du skal bare have en modtager (eksempelvis anlæg eller tv) for at få glæde af trådløs streaming af musik, billeder og video.

TDC TV

Med TDC Play-app'en på din telefon har du altid adgang til TVet.


mit tdc app tv optagelse
Sæt tv'et til at optage

Har du glemt at sætte en optagelse til, kan du nemt og hurtigt vælge de programmer, du gerne vil have optaget på din digitale tv-boks.
Du kan serieoptage, søge eller læse mere om programmet, som du er vant til på din tv-boks.
Læs mere om TDC Play TV

mit tdc app tv påmindelse
Få en påmindelse

Det er irriterende at glemme, hvad det var, man gerne ville se i tv.
Vælg det program, du gerne vil se i TV Guiden og klik på 'Tilføj påmindelse' nederst på siden. Når programmet skal til at begynde, får du en påmindelse på din telefon.

mit tdc app tv overblik
Få det store tv-overblik

Du får hurtigt overblikket over dine tv-kanaler med TV Guiden på din smartphone. Når du er logget ind, får du kun vist dine kanaler. Se hvad der er på tv lige nu, eller vælg en kanal for at se det fulde program. Brug også tv-guiden på nettet

Tag din HomeDisk med overalt

Hvor du end er, kan du vise billeder og video og afspille din musik.


TDC Play app

Transportabel jukebox

Om du er til vejfest, derhjemme eller i campingvognen, kan du høre din musik og blande en playliste med musik fra TDC Play Musik, din TDC HomeDisk eller telefonen.
Læs mere om HomeDisk

MitTDC-app Billeder
Vis billeder og video på tv'et

Dine billeder og videoer kan du også vise frem, hvor du end er. Lav et flot slideshow med dine billeder  og vis både dine videoer og billeder på tv'et via DLNA. App’en finder selv DLNA-enheder, hvor du befinder dig. Med app’en kan du pause, starte og spole i videoen, som afspilles på DLNA-enheden.

Tv og radio

Med i app'en er også dine tv-kanaler og en helt masse radiokanaler.


MitTDC-app tv_mobilen
Se tv på mobilen

Har du allerede TDC TV, kan du nu også se dine kanaler på smartphonen, når den er tilsluttet dit trådløse netværk derhjemme. Du har også adgang til flere af dine kanaler, når du er på farten og befinder dig udenfor hjemmet.
Det er nemt at skifte kanal, mens du ser tv. Tryk på skærmen, så kommer alle dine kanaler frem. Læs mere om TV på TDC Play

TDC Play app

Tusindvis af radiokanaler

Nu får du tusindvis af radiokanaler fra hele verden med et hav af forskellige genrer. Der er massevis af danske og udenlandske kanaler. De er opdelt efter kontinenter, og igen opdelt efter genre. Du kan nemt søge mellem alle radiostationerne og gemme dine favoritter, så du let kan finde dem igen.

Alarm og Find butik

Slå alarmen til og fra og find din nærmeste TDC butik.


MitTDC-app Alarm
Slå alarmen og lyset til og fra

Har du TDC PrivatAlarm, kan du nu nemt slå alarmen til og fra med app'en. Du kan også se, hvornår alarmen er blevet slået til og fra - og af hvem, uanset om de har gjort det på telefonen, på pc'en eller derhjemme. Så ved du altid hvornår børnene er kommet hjem. Du kan også sidde på ferien på Gran Canaria og tænde lampen i stuen, så indbrudstyvene tror, at der er nogen hjemme.

MitTDC-app FindButik
Find butik

Med TDC Play-app'en i hånden, finder du nemt og hurtigt finde den nærmeste TDC Butik. Tryk blot på Find butik på forsiden af app'en og tillad app'en at se, hvor du befinder dig. Så finder den på ingen tid en liste over de nærmeste butikker. Klik på den butik, du vil til, for at se åbningstider, se den på et kort og få vist vej.


Godt i gang med TDC Play-app

Se hvordan du bevæger dig rundt i app'en, logger ind, bruger funktionerne og meget mere. Læs meget mere om app'en på vores hjælpesider og se, hvordan du kan bruge den.